Ašik trejdovan u Nju Orleans

Hjuston Rokitsi oslobađaju prostor za LeBrona Džejmsa i Karmela Entonija, trejdovali su Omera Ašika u Nju Orleans Pelikane,

Izvor: AK

Četvrtak, 26.06.2014.

11:39

Default images

Teksašani su za Turčina dobili pika prve runde drafta 2015. godine (ako bude između 4-19), te 1,5 miliona dolara u kešu. Ašik ulazi u poslednju godinu ugovora vrednu 15 miliona dolara.

Ašik je pre dolaska Dvajta Hauarda bio prvi centar Rokitsa sa prosekom od 10 poena i skoko 12 skokova po meču, ali je prošle sezone kao rezervista beležio tek 5,8 poena uz 7,9 skokova.

Sledeći korak Rokitsa u oslobađanju "seleri kepa" za dolazak jedno od pomenutih superstarova je trejd Džeremija Lina. On ima isti ugovor kao i Ašik, a na obojici će Hjuston da sačuva ukupno 16,5 miliona dolara za plate.

Lin, koji je u januaru i februaru 2012. zaludeo NBA igrama u dresu Niksa, protekle dve sezone je u dresu Rokitsa prosečno imao oko 13 poena i 5 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: