Klivlend poveo sa 3:1

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 27.04.2008.

22:48

Default images

Košarkaši Klivlend Kavalirsa pobedili su na gostovanju Vašington Vizardse sa 100:97 i poveli sa 3:1 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Junak večeri bio je Dilonte Vest, koji je 5,4 sekunde pre kraja utakmice pogodio "trojku" i doneo trijumf jednoj od najboljih ekipa u NBA ligi. Vest je meč završio sa 21 poenom i pet asistencija. Aleksandar Pavlović nije igrao zbog povrede.

Titula najboljeg strelca na meču ponovo je pripala Lebronu Džejmsu, koji je postigao 34 poena i zabeležio 12 skokova i sedam asistencija.

Značajan doprinos trijumfu Klivlenda dao je i centar Ben Valas, koji se nije upisao u strelce, ali je zabeležio čak 14 skokova. Srpski internacionalac Aleksandar Pavlović ni ovoga puta nije igrao zbog povrede.

Najbolji u timu Vašingtona bio je Entoan Džejmison sa 23 poena i 19 skokova, dok je Keron Batler ubacio 16 poena.

Plasman u polufinale Istočne konferencije obezbediće ekipa koja ostvari četiri pobede. Sledeća utakmica igra se u noći između srede i četvrtka u Klivlendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: