Da li će Divac i Volton dobiti otkaz?

Prema pisanju američkih medija Vlade Divac i Luk Volton mogli bi uskoro da dobiju otkaz.

Izvor: SN

Ponedeljak, 10.08.2020.

12:15

Da li će Divac i Volton dobiti otkaz?
Photo by Allen Berezovsky/Getty Images

Sakramento Kingsi su se porazom od Hjustona i definitivno oprostili od plej-ofa i to je 14. godina u nizu kako ne igraju u doigravanjima.

Navijači Kingsa su bili veoma ljuti na generalnog menadžera Vlade Divca i na prvog trenera Luka Voltona, a prema pisanju američkih medija, oni bi mogli da dobiju otkaz.

Podsetimo, Vlade Divac je prošlog leta dobio produženje ugovora od gospodina Viveka, a Dejva Jergera zamenio je Luk Volton na klupi Sakramenta, koji nije uradio previše dobrih stvari.

Sakramento će imati 12. pik na predstojećem NBA draftu, koji ruku na srce i nije preterano "dubok", pa se postavlja pitanje da li uopšte vredi "trpeti" Divca i Voltona tokom naredne tri godine.

Situacija defintiivno nije sjajna, a i Vivek Ranadiv je već pokazao da ima veliko poverenje u nekadašnjeg srpskog košarkaša, koji je bio glavna zvezda Sakramento Kingsa.

Lejkersi imaju tri poraza u nizu, ali i dalje drže prvo mesto na NBA Zapadu. Večeras (03.00) ih očekuje duel s Jokićevim Denverom i novi poraz bi mogao ozbiljno da ih uzdrma. Kvota na Lejkerse je 1,50, a na Denver 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Meč El Ej Lejkers - Denver Nagets.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: