Lebron: Budimo iskreni, imaju bolje igrače od nas

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, rekao je da protivnik njegovog Klivlenda Golden Stejt ima bolje najbolje igrače nego oni.

Izvor: B92

Petak, 08.06.2018.

14:45

Lebron: Budimo iskreni, imaju bolje igrače od nas
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Voriorsi trenutno vode 3-0 u seriji velikog finala NBA lige i u noći između petka i subote imaju priliku da završe meč i ponovo osvoje šampionski prsten.

Lebron kaže da njegovi protivnici imaju bolje zvezde nego Kavsi i da je to realnost sa kojom svi moraju da se suoče, kao i da je prihvate.

"Ako uporedite Golden Stejtovih najboljih pet igrača sa našima, reći ćete da su njihovi bolji. Budimo iskreni, imaju bolje igrače. Imate dva MVP u njihovoj ekipi, imate nekoga kao što je Klej, ko bi lagano mogao da 'nosi' bilo koju ekipu i dao je četrdeset poena u četvrtini, a imate i Drejmonda koji je jedan od najboljih defanzivaca u NBA", jasan je Lebron Džejms.

Četvrti meč finala igra se u Kviken Louns Areni u subotu od 3.00 posle ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: