Sreda, 13.12.2017.

11:23

Embid ukrotio 'Vukove', povratak 'Kandže'

Prethodnu noć u NBA ligi obeležila je pobeda Filadelfija 76ersa posle produžetka u Minesoti protiv Timbervulvsa 118:112, ali i povratak Kavaja Lenarda.

Izvor:

Embid ukrotio 'Vukove', povratak 'Kandže'
Tanjug/AP Photo/Hannah Foslien

Fila je slavila u najboljem meču večeri, najviše zahvaljujući sjajnom Džoelu Embidu, koji je povratak na parket posle kraće pauze obeležio sa 28 poena (2/7 za dva, 1/1 za tri), 12 uhvaćenih lopti i osam asistencija.

S druge strane, 'Kandža' se napokon vratila u rotaciju San Antonio Sparsa, ali prvi meč jednog od najboljih igrača lige u novoj sezoni ostao je u senci poraza od Meveriksa u Dalasu – 95:89.

Novi trijumf ostvarili su i Klivlend Kavalirsi, pošto su predvođeni fenomenalnim Lebronom Džejmsom, koji je pored 25 poena i sedam skokova imao i neverovatnih 17 uspešnih dodavanja, lako izašli na kraj sa Atlanta Hoksima 123:114, dok su Bruklin Netsi iznenadili Vašington Vizardse – 103:98. Produžetak je igran i u Njujorku, gde su domaći Niksi posle produžetka porazili Los Anđeles Lejkerse 113:109, blistao je Kristaps Porzingis sa 37 poena i 11 skokova.

'Jezerdžijama' nije pomogla ni dobra partija Kentavijusa Koldvel-Poupa sa 24 poena, odnosno 17 poena, osam uhvaćenih lopti, šest asistenciaj i dve ukradene lopte Lonza Bola.

Zapažen učinak u noći za nama imali su i dva srpska reprezentativca – Bogdan Bogdanović odigrao je veoma raznovrsno u trijumfu Sakramento Kingsa nad Finiks Sansima, dok je Boban Marjanović ostvario rekord sezone pošto je napokon dobio šansu u Detroit Pistonsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: