Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.04.2015.

21:40

Drinčić: Hoće me protiv Zvezde

Poslednja dva "večita" derbija protekla su u znaku jednog čoveka, Nikola Drinčić je vodio Partizan do pobede nad Crvenom zvezdom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
foto: StarSport

Za dva dana na stadionu "Rajko Mitić", popularnoj "Marakani", beogradski rivali će se 148. put boriti u prvenstvu.

"Bilo bi super da ponovo pogodim, ali je pobeda najvažnija, ko god da bude strelac. Derbi uzima onaj ko uzme prvi loptu, faul, korner, skok. Onaj ko preuzme dominaciju, nametne autoritet od prvog trenutka", rekao je Drinčić za "Večernje novosti".

Partizan ima pet bodova više od Zvezde, eventualnom pobedom bi bio na korak od titule, a sve uči crno-belih navijača biće uprte upravo u Dinčića, koji je sjajnim slobodnim udarcima rušio najvećeg rivala.

"Ispostavilo se tako da mi baš odgovaraju, da protiv njih redovno tresem mreže. Moram da kažem da mi je prvi gol lepši. Ne mogu da kažem da nisam kasnije pogledao te golove, ali samo nekoliko puta, ne volim sebe da gledam na snimku", prisetio se Drinčić prethodna dva derbija.

"Sve zavisi od toga kako se u trenutku osećam i kakvu snagu imam u mišićima. U poslednje vreme mi prekidi nešto ne idu, prethodnih dana sam mnogo radio na tome. Odigrao sam dva derbija i postigao dva gola. Više bih to pripisao sreći, Bog me pogledao", dodao je doskorašnji crnogorski reprezentativac.

Partizan gostuje Crvenoj zvezdi u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", u 23. kolu Jelen Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu