Nova vest
Fudbal

Subota, 07.03.2015.

22:14

Golovi Mitra, Sergeja i Dalibora

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović bio je strelac pobedonosnog gola za Anderleht na gostovanju Lokerenu 2:1 (1:0) u duelu 29. kola Župile lige.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo

U strelce se upisao i Sergej Milinković-Savić, mladi reprezentativac naše zemlje, koji je postigao golčinu u pobedi Genka na Zulte Varegemom – 3:2 (2:0).

I treći Srbin upisao se u strelce i doneo svom timu tri boda, pošto je Dalibor Veselinović postigao jedini gol u slavlju Mehelena protiv Standarda iz Liježa.

'Ljubičasti' iz Brisela poveli su iz penala preko Tilemansa, u nadoknadi prvog dela igre, Marić je izjednačio posle sat vremena igre, da bi Mitrović u 88. minutu ipak doneo sva tri boda gostima.

Andrleht je stigao do 54 boda i tako nastavio da prati Klub Briž, koji je minimalnim rezultatom savladao Šarlou i zadržao bod prednosti pred plej-of.

S druge strane, bivši igrač Vojvodine doneo je, svojim trećim golom u šampionatu Belgije, prednost Genku u 13. minutu, da bi prednost domaćih duplirao Šrijvers dvadesetak minuta kasnije.

Neizvesnost u meč vratio je Benteke u 52. minutu, ali je M'Bođi minut pre isteka regularnog toka rešio pitanje pobedika, iako su gosti u 92. minutu uspeli da postignu i drugi gol.

Genk je ostao u igri za plej-of, a na ruku im je išla i pobeda Briža, pošto sa 46 bodova dele šesto mesto na tabeli, poslednje koje vodi u doigravanje za titulu i Evropu.

Do deljenja lige na plej-of i plej-aut ostalo je još dva kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu