Nova vest
Fudbal

Petak, 28.11.2014.

19:48

"Zvezda i Voša dogodine bez Evrope"

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać tvrdi da Crvena zvezda i Vojvodina neće moći da igraju u Evropi naredne sezone – zbog finansijskih problema

Izvor:

Autor:

Default images

"Koliko sam danas saznao, sledeće godine ni Vojvodina ni Crvena zvezde neće imati priliku da zbog finansijskih problema igraju u Evropi", rekao je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać za lokalnu televiziju, a prenose Novosti.

Partizan u nedelju gostuje Novom Pazaru od 13 časova i pokušaće da zadrži šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, dok bi domaći mogli da se popnu u vrh tabele.

"Utakmica sa Partizanom je veoma značajna za naš klub iz razloga što se mi borimo za Evropu i ovi bodovi su nam jako bitni. Bukvalno sa ova tri boda mi se selimo u sam vrh tabele i to nam pruža priliku da se domognemo Evrope", rekao je Korać, "Svi željno očekujemo susret sa Partizanom kako mi u fudbalskom klubu tako i naši navijači. Sigurno će biti spektakl. Apelujemo na naše navijače da dođu u što većem broju i da fer i sportski podrže naš klub.Posle odloženog meča sa Voždovcem stvorila se takva atmosfera da će svi da gledaju šta će se desiti na našem stadionu. U Novom Pazaru će se desiti spektakl i to u meču sa Partizanom“.

Na meču 13. kola Jelen Superlige neće biti navijača gostiju, jer je MUP procenio da bi to bilo previše rizično.

Akutelni šampion Srbije, Zvezda je pred start sezone izbačena iz Evrope na godinu dana, upravo zbog kršenja pravila UEFA u vezi finansijskog fer-pleja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu