Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

10:44

Junajted na leto kupuje Humelsa?

Mančester Junajted ima očajnu odbranu ove sezone, samo tri puta je uspeo da sačuva mrežu, ali će pravo pojačanje tražiti tek na leto.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Potpredsednik kluba Ed Vudvord je u utorak otkrio da će se klub koncentrisati na letnji, a ne na predstojeći zimski prelazni rok, pa se očekuje da tada stigne i vrhunski štoper.

Prethodnih nedelja se spekulisalo o brojnim imenima, a engleski mediji tvrde da će Junajted na leto pokušati da dovede Matsa Humelsa iz Borusije Dortmund, i da će za to da izdvoji 60 miliona evra.

Luj van Gal je ove sezone koristio čak 13 različitih igrača na poziciji štopera, u samo 11 utakmica u Premijer ligi. Zbog brojnih povreda je menjao svoj sistem sa tri na četiri igrača u poslednjoj liniji.

Najčešće su zajedno igrali Markos Roho i mladi Pedi MekNer, koji su vezali dve utakmice, u pobedama nad Vest Hemom i Evertonom, dok je najmanje koristio Dejlija Blinda i Majkla Kerika, igrače koje uglavnom stavlja u vezni red.

Humels je i ranije dovođen u vezu sa dolaskom na Old Traford, ima 25 godina, a u Borusiji je od 2008. godine, kada je stigao iz minhenskog Bajern gde je napravio prve fudbalske korake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu