Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2014.

23:20

Ninković: Igramo bolje nego jesenas

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je da ne može da obeća da će crveno-beli osvojiti titulu prvaka Srbije, iako svi u klubu veruju da će se to desiti.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Ne obećavam ništa, ali se svi u klubu nadamo najboljem. Mnogo smo bolji nego jesenas, ali to treba da prikažemo na terenu" rekao je Miloš Ninković klupski sajt.

Zvezda je ostvarila svih šest pobeda na pripremama u Sloveniji, a Ninković je istakao da najvažniji mečevi tek predstoje.

"Bilo nam je prelepo u Sloveniji. Jeste da smo zbog kiše menjali podlogu, ali utisak je da smo odlično radili. Želja mi je da do nastavka prvenstva svi budemo zdravi. Uskoro nam predstoji ono najvažnije, a to su susreti u šampionatu. Niko nas neće pitati kako smo igrali na pripremama, ako ne budemo pobeđivali. Sve je ovo lepo, pobedili smo u svim mečevima, ali ponavljam da nas ono najbitnije tek očekuje", dodao je Ninković.

On je naglasio da ga raduje dobra igra ekipe na pripremama, koja je po njegovim rečima, mnogo bolja nego u prvoj polusezoni Superlige.

"Ono što mene raduje nisu rezultati, već igra koja deluje mnogo bolje nego jesenas. Dešavalo mi se dosta puta da na pripremama pobedim sve, a da se sve preokrene kada počne prvenstvo i obrnuto", zaključio je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Crvena zvezda u prvom kolu prolećnog dela prvenstva 22. februara dočekuje ekipu Javora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu