Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.02.2014.

21:10

Prednost Fenera i dalje se topi

Pre dva kola Fenerbahče je imao čistih 10 bodova više od pratilaca, posle dva poraza najpopularniji turski klub je na četiri boda prednosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle neočekivanog poraza od Eskišehira usledio je neuspeh i na gostovanju Sivasporu (2:0) pa su pratioci, Galatasaraj i Bešiktaš ponovo u igri.

Timovi srpskih internacionalaca uglavnom nisu bili uspešni, Konjaspor bez Jagoša Vukovića je slavio, Ercijespor bez Bojana Jorgačevića na golu igrao nerešeno, Genčlerbirligi izgubio.

Radosav Petrović i Duško Tošić igrali su svih 90 minuta u porazu Genčlera od Kardemira (2:1), Nemanje Tomića i Milana Smiljanića nije bilo u protokolu.

Izgubio je i Kajzerispor Srđana Mijailovića pa je bivša ekipa Roberta Prosinečkog pala na poslednje mesto na tabeli.

Galatasaraj je bio ubedljiv protiv Eskišehira (3:0), Bešiktaš u duelu sa ekipom Gaziantepa slavio rezultatom 2:1.

Na vrhu Fenerbahče ima 44 boda, Galatasaraj 40 a Bešiktaš 36 i utakmicu manje. Sivaspor je četvrti sa 35 bodova ali je prilično izvesno da će titula u najveći grad Turske, kao i u prethodne tri sezone. Bursa je bila prvak 2010, prethodni put šampion van Istanbula bio je Trabzonspor, 1984. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu