Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.12.2013.

18:54

Baloteli optužuje za rasizam

Fudbaler Milana Mario Baloteli optužio je igrača Katalije Nikolasa Spolija da ga je vređao na rasističkoj osnovi tokom meča dva tima na Siciliji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj duel je završen pobedom ’rosonera’ sa 3:1, ali je taj trijumf ostao u senci Balotelijevih optužbi.

Baloteli je bio strelac drugog gola za Milan, koji je tako prekinuo niz bez trijumfa u poslednjih mesec dana, a u jednom trenutku je došlo do tenzija između njega i argentinskog defanzivca. Saigrači su morali da ih razdvoje, a italijanski fudbaler je odmah potom insistirao da ga je Spoli vređao.

Trener Katanije Luiđi De Kanio je insistirao posle utakmice da je sve bio nesporazum, ali je sigurno da će biti pokrenuta istriga.

Igrači Milana i trener Masimilijano Alegri nisu uspeli da razjasne situaciju, pošto su istakli da nisu čuli šta je ko rekao.

Disciplinska komisija Serije A zatražiće sigurno snimke utakmice i ukoliko se utvrdi da su Balotelijeve optužbe tačne, Spoli bi mogao da bude kažnjen suspenzijom na deset mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu