Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.06.2013.

09:55

Da li je Nejmar simulant?

Sjajni golovi u grupnoj fazi, dve asistencije u polufinalu, ništa od toga nije dovelo Nejmara u centar pažnje na Kupu Konfederacija već optužbe da je simulant.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Velika akvizicija Barselone predvodio je Selekao do finala KK u svojoj zemlji sa dve asistencije protiv Urugvaja, ali je rivale najviše iritirao čestim padovima.

Već razočarani zbog nekoliko sličnih situacija, Nejmarovi kritičari su postali još glasniji, ali je u zaštitu mladog fudbalera stao njegov nacionalni savez.

"Nema potrebe ponavljati da Nejmaru nije potrebno da simulira kako bi bio na nivou koji se traži u svetu fudbala", naveo je Fudbalski savez Brazila koji je razočaran izjavom kapitena Urugvaja Dijega Lugana koji je pre meča dva tima rekao da je "Nejmar mekan, da može da padne na zemlju i zavara sudije i rivale".

"Nemamo šta reći na izjavu defanzivca Urugvaja. Lugano ima stav koji je odavno u upotrebi, a kojem nije mesto u modernom fudbalu"
, navodi se u saopštenju FS Brazila.

Da li je Nejmar simulant? Pogledajte kako je to izgledalo protiv Urugvaja:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu