Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2013.

11:14

Ronaldo: Srećan sam u sebi

Dvomeč Mančester Junajteda i Real Madrida u osmini finala LŠ protekao je uz dosta kontroverzi, koje su zasenile nastup Kristijana Ronalda protiv bivšeg tima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Portugalac je bio strelac dva od tri gola Madriđana, na svom prvom gostovanju na "Old Trafordu" od odlaska iz Mančestera postigao je gol za eliminaciju Junajteda.

Ronaldo nije slavio ni jedan gol, za onaj na "Teatru snova" se bukvalno izvinio navijačima, a posle meča je istakao da je tužan zbog eliminacije bivšeg tima, ali da je srećan u se bi zbog Reala.

"Srećan sam zbog pobede, ali sam i tužan zbog Mančester Junajteda. Nisam slavio gol, ali sam bio srećan u sebi. Mnogo poštujem podršku navijača koju sam šest godina imao u Mančesteru. Ali najvažnije je bilo da pobedimo, i zbog toga sam veoma srećan", rekao je Ronaldo.

Portugalac je pokazao koliko je profesionalac, iako je imao podeljenj osećanja zbog Junajteda, postigao je dva gola protiv bivšeg kluba i bio direktni 'krivac' za njegovu eliminaciju iz Lige šampiona.

"Uradio sam svoj posao, a to je da pomognem Real Madridu da pomogne i prođe u četvrtfinale. Postigao sam gol na Bernabeuu, a to sam uradio i ovde. Bio je čudan osećaj, osećaj ljubavi, ne moći. Ako jednog dana napustim Real Madrid, biće isto. Kada budem igrao protiv Sportinga iz Lisabona, osećaću se isto", rekao je Ronaldo.

Revanš na "Old Trafordu" obeležilo je isključenje njegovog zemljaka Nanija, nakon čega je usledio preokret Reala i pobeda 2:1.

"Nisam razgovarao sa njim o isključenju. Nisam se video sa njim. Takve stvari se dešavaju u fudbalu, to je odluka sudije", rekao je Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu