Nova vest
Fudbal

Subota, 25.08.2012.

20:01

Nikolić: Hteli smo pobedu

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da su njegovi fudbaleri morali bolje da reaguju u nekmi situacijama u meču trećeg kola Jelen Superlige.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Rad je na Banjica odigrao 0:0 sa ekipom Smedereva.

"Hteli smo pobedu. Imali smo tri-četiri 'zicer' situacije koje nismo iskoristili. U ovakvim atmosferskim uslovima i na ovakvom terenu, neophodno je da se ovakve šanse pretvore u golove", rekao je Nikolić.

Navijači domaćeg tima izašli su sa stadiona u drugom poluvremenu.

"Iz meni nejasnih razloga, naši navijači su napustili utakmicu, a mi nismo došli do željen pobede. Smederevo je dobar i organizovan tim koji zna da se brani, što je danas i pokazao", rekao je Marko Nikolić.

Trener Rada kazao je da se nada da će njegov tim u sledećem kolu, protiv Spartaka u Subotici, nastaviti seriju bez poraza.

Trener Smedereva i bivši fudbaler Rada, Aleksandar Janjić ocenio je da je njegov tim bio bolji u drugom poluvremenu, a da je bod osvojen na Banjici veliki stimulans za njegov tim.

"Rad je bolje počeo i bio dominantniji u prvom poluvremenu... U nastavku smo bili daleko bolji nego u prvom delu. Moj tim se još nije oporavio od poraza protiv Javora (2:0), ali je bod osvojen protiv Rada veliki stimulans jer smo protiv dva renomirana protivnika ostali neporaženi", rekao je Janjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu