Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2012.

21:32

Hegmu: Beograd će nas inspirisati

Trener Trumsea Matijas Hegmu rekao je da veruje da će njegovi izabranici odigrati još bolje u revanšu protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Norveški klub je u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija slavio sa 3:2 protiv ‘crno-belih’, a revanš se igra za nedelju dana na stadionu u Humskoj.

Čestitam svojim igračima, gledali smo dva dobra tima, tehnički dobro pripremljena, i dobru igru. Stvarali smo dosta prilika i kroz sredinu i sa bokova. Jako sam zadovoljan, kada se okrenemo unazad, igrali smo u prethodnim rundama lošije kod kuće, nismo pobeđivali, a volimo kada igramo na strani. Tako smo dobili i u prethodnoj rundi. Siguran sam da nas u Beogradu čeka zanimljiva utakmic”, rekao je Hegmu, “Stvarali smo puno prilika, dali smo četiri gola na prethodnoj utakmici, tri sada, a verujem da ćemo tako igrati in a strani. Protiv Metalurga smo više prilika stvorili kao gosti, pokušaćemo tako i u Beogradu”.

Hegmu je istakao da vrlo dobro zna kakva atmosfera čeka Trumse u revanšu.

Atmosfera u Beogradu je veoma inspirativna, mi volimo utakmice koje se igraju pred vatrenim navijačima. Bio sam u Beogradu kao trener mlade reprezentacije, jako mi se dopadaju i grad i zemlja i prija mi takva atmosfera”, istakao je Hegme i dodao da je strelca prvog gola Aleksandra Prijovića zamenio jer nije bio potpuno spreman.

Sam Prijović je rekao da je njegov tim zasluženo slavio, ali i da je Partizan imao svoje šanse.

Zadovoljni smo rezultatom, hteli smo 3:1, ali nismo uspeli. Imali smo priliku, ali je i Partizan imao šanse da postigne još neki gol. Partizan je dobra i mlada ekipa, ali su šanse za prolazak sada 50:50”, rekao je mladi reprezentativac Švajcarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu