Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.08.2012.

20:46

Kuzeljević: Moramo umanjiti greške

Drugog kolo Jelen Superlige otvoriće u petak duel Radničkog i Novog Pazara u Kragujevcu, gde će domaćin tražiti prve bodove u sezoni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kragujevčani su na premijeri sezone poraženi od Rada 2:0, dok je Novi Pazar bio ubedljiv protiv Radničkog iz Niša sa 3:0.

Trener Radničkog 1923 Slavenko Kuzeljević rekao je da njegove fudbalere očekuje težak duel, koji, kako je ocenio, ima iskusan i motivisan tim.

"Dolazi nam ekipa koja je u prvom kolu izvanredno startovala. Njihov tim je dosta promenjen u odnosu na prošlu sezonu, pa se medju starterima našlo šest novih igrača. Imao sam prilike da ih gledam u tom susretu protiv Radničkog iz Niša u Novom Pazaru i uverio se da nas čeka disciplinovan protivnik, maksimalno motivisan, pojačan u svim linijama", rekao je Kuzeljević.

On je dodao da motiva neće nedostajati ni njegovoj ekipi.

"Tokom svih 90 minuta igraju dosta čvrsto i agresivno i ako želimo do dobrog rezultata, a siguran sam da motiva neće nedostajati, moramo da udjemo u meč maksimalno skoncentrisani i da pokušamo smanjimo broj grešaka, jer su nas upravo one dovele u situaciju da u prvom kolu odigramo ispod mogućnosti", kazao je trener Radničkog.

Kapiten Radničkog Željko Milošević rekao je da je uveren da njegova ekipa može da pobedi Novi Pazar.

"Novi Pazar ima prilično promenjen tim u odnosu na prošlu sezonu. Ubeđen sam da, bez obzira na njihova pojačanja, možemo do pobede, koja nam je preko potrebna", rekao je Milošević.

Utakmica između Radničkog i Novog Pazara igraće se sutra u 17.30 u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu