Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2012.

08:54

Zahavi: Grant napušta Partizan

Menadžer Avrama Granta Pini Zahavi rekao je ekskluzivno za “Sportski žurnal” da će izraelski stručnjak napustiti klupu Partizana po završetku sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema Zahavijevim rečima, Grant će iskoristiti klauzulu u ugovoru po kojem može da napusti klub, iako mu ugovor važi do leta 2013. godine.

Avram će iskoristiti klauzulu iz zimus sastavljenog ugovora, na osnovu koje do 15. maja može da se izjasni hoće li i naredne sezone voditi Partizan. Moj klijent želi da ode, izvesno je da ćemo, zajedno, pre tog datuma, obavestiti čelnike srpskog kluba o namerama da Grant odlazi”, rekao je Zahavi za “Sportski žurnal”

Iako Grant prethodnih dana nije pominjao ostavku, njegov menadžer ističe da su razlozi rastanka brojne unosne ponude.

Razlog leži u činjenici da smo dobili nekoliko ponuda, posle čega je Avram, na moju preporuku, odlučio da napusti Beograd. Istovremeno, želi da bude do kraja pošten prema Partizanu, insistirao je da ne počinjemo pregovore sa drugim klubovima dok ne raščistimo trenutnu situaciju”, naglasio je Zahavi.

Zahavi je za “Sportski žurnal”, rekao i da Grant neće potraživati nikakva finansijska sredstva koja su mu sledovala do kraja ugovora. Takođe, istakao je i da je izraelski stručnjak uživao u Srbiji, da je zadovoljan što je osvojio prvi trofej van svoje zemlje, kao i da sanja o tome da se vrati u engleski fudbal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu