Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.04.2012.

14:06

Majkl Oven u startnih 11 Junajteda?

Engleski napadač Majkl Oven mogao bi da se posle pet meseci pauze vrati u tim Mančester junajteda.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Menadžer "crvenih đavola" Aleks Ferguson razmišlja čak da baksuznog golgetera uvrsti u startnu postavu protiv Blekburna u ponedeljak, u meču koji je veoma bitan za Junajted.

Oven (32) nije igrao još od kraja oktobra kada je u utakmici Lige šampiona protiv Ocelula istegao butni mišić, a sada mu se, čini se, otvara mesto u startnih 11 u ponedeljak.

"Majkl je već pomalo zaboravljen igrač što je velika šteta. Niko ne zaslužuje toliko nesreće kada su povrede u pitanju. U poslednje vreme naporno radi i gotovo je 100 odsto spreman za takmičarske utakmice što je dobro i za njega i za ekipu. Njegov povratak bi nam doneo još raznovrsnosti u ekipi koja bi nam pomogla u borbi za titulu", rekao je legendarni Škot.

Nakon što je Siti u subotu odigrao samo 3:3 sa Sanderlendom, Junajted ima šansu da pobedom na "Ivud parku" stekne pet bodova prednosti ispred gradskog rivala koji mu je glavni konkurent za titulu u Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu