Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.01.2012.

12:18

Malagi zabranjeni transferi

Španska liga zabranila je prvoligašu Malagi investiranje u nove igrače na tržištu dok ne podmiri postojeći dug prema Osasuni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U saopštenju nije objavljeno koliko iznosi dug niti kako je nastao. Španski mediji pretpostavljaju da se verovatno radi o letošnjem transferu odbrambenog igrača Nača Monreala, koji je stigao u Malagu upravo iz Panplone.

Klub iz Andalužije je najavio da će problem biti ekspresno rešen te da će u predstojećem periodu Malaga poboljšati protok novca po računu, kao i povećati godišnji budžet.

Klub je u leto 2010. godine kupio katarski šeik Abdulah Bin Naser Al Tani. Do sada je u klupske financije upumpao najmanje 120 miliona evra, s tim da je prošlog leta za pojačanja potrošio oko 60 miliona evra.

Stigli su Rud van Nistelroj, Joris Matijsen, Santi Kasorla, Dijego Buonanote, Hoakin, a ranije Martin Demikelis i Žulio Baptista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu