Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.12.2011.

21:45

Kolarov: Želim titulu Premijer lige

Najbolji fudbaler Srbije za 2011. godinu Aleksandar Kolarov izjavio je da će mu nagrada koju je dobio biti najveći podstrek za visoke ambicije koje ima u 2012.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Želim da u dresu Mančester Sitija osvojim titulu u Premijer ligi. Mislim da smo igrama u dodadašnjem delu sezone potvrdili kvalitet i da u nastavak šampionske trke sa Junajtedom ulazimo kao favoriti", rekao je Kolarov posle svečanosti u Hajatu.

Povreda zbog koje je pauzirao prethodnih 20 dana je prošlost i srpski reprezentativac trebalo bi da se vrati u tim prvog dana naredne godine kada Siti gostuje Sanderlendu.

"Sve je u redu, već sam počeo da treniram sa ostatkom ekipe, u sredu se vraćam u Mančester i stavljam se na raspolaganje treneru Mančiniju".

Nezaobilazna tema bila je retrospektiva godine koja je na izmaku.

"Ostaje žal za propuštenom šansom u kvalifikacijama za šampionat Evrope i svakako da mi je poraz protiv Slovenije u Mariboru bio najteži trenutak. Opet, sa druge strane ne mogu da se ne setim pobede protiv Severne Irske u Belfastu, koja mi je uz osvajanje FA kupa sa Sitijem svakako najsrećniji trenutak".

Kolarov nije propustio priliku da se osvrne na start kvalifikacija za šampionat sveta 2014. godine u Brazilu.

"Ostali smo bez Stankovića i Vidića i njihov izostanak biće jako teško nadoknaditi. Svestan sam da se od mene, uz Ivanovića, i još neke iskusnije igrača najviše očekuje i uveren sam da možemo da se plasiramo u Brazil", zaključio je Kolarov.

Za najboljeg trenera Srbije u 2011. godini izabran je strateg kiparskog APOEL-a Ivan Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu