Nova vest
Fudbal

Subota, 24.12.2011.

16:45

Duško Tošić se vratio u Zvezdu

Posle četiri meseca provedena u Betisu na pozajmici, levi bek Duško Tošić vratio se u Crvenu zvezdu, saopšteno je na zvaničnom sajtu 'crveno-belih'

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Motivisan sam i spreman za velike napore koji nas očekuju na pripremama. Jedva čekam da se vidim sa novim starim saigračima i radujem se ponovnoj saradnji sa Robijem. Daću sve od sebe da u drugoj polusezoni svojim dobrim igrama pomognem ekipi da ostvari rezultate kakve milioni navijača očekuju".

B92 je još u petak najavio da su Zvezda i Tošić vrlo blizu dogovora.

"Pratio sam Zvezdu tokom jesenje polusezone, skoro sve utakmice sam gledao na internetu, i kao i svi pravi Zvezdaši, nisam zadovoljan postignutim u rezultatskom smislu. Međutim, verujem da ćemo na proleće biti mnogo bolji i da ćemo popraviti loš utisak", dodao je Tošić.

Tošić kaže da njegov povratak pokazuje da pri odlasku nije bilo nesporazuma sa trenerom i upravom.

„Da je bilo nesporazuma, sigurno se ne bismo tako brzo dogovorili o ponovnoj saradnji. Ne želim da se vraćam u prošlost, možda sam pogrešio, možda nisam, ali nikada se u životu nisam osvrtao unazad, pa neću ni sad. Misli su mi usmerene samo na treninge i želju da kao ekipa ostvarimo što bolje rezultate i osvajimo neki od trofeja. Verujem da ćemo dati sve od sebe, bodovna razlika je velika, ali svako ko nosi Zvezdin dres uvek mora da razmišlja samo o pobedi. Treba da se koncentrišemo na svoju igru, da pobeđujemo sve protivnike, da damo sve od sebe na terenu, i kao plod svega toga da očekujemo nagradu u vidu nekog od trofeja“.

Tošić je četvrto pojačanje Zvezde u zimskom prelaznom roku. Prethodno su ugovore potpisali povratnik Marko Perović, mladi reprezentativac Filip Mladenović, koji je stigao iz čačanskog Borca, kao i Luka Milivojević iz Rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu