Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2011.

12:22

Janjić novi trener Javora

Ivanjički Javor predstavio je novog šefa stručnog štaba Aleksandra Janjića, koji je na klupi zamenio Vladana Milojevića.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Reč je o bivšem fudbaleru Rada, koji se oprobao u Nemačkoj, na Kipru i u Meksiku, a trenersku karijeru gradio u mlađim selekcijama ‘građevinara’, sedeo je i na klupi prvog tima, a poslednje dve godine vodio Bežaniju.

Javor mi nije stran, njegove rezultate pratim duži period, poznajem većinu igrača, što će mi pomoći da brže upoznam mogućnosti tima. Na prva dva treninga primetio sam da ekipa ima potencijal, to valja maksimalno iskoristiti, ima dosta prostora za napredak. Predočio sam igračima da nas očekuje težak rad kako bismo odgovorili izazovima”, rekao je na promociji Janjić.

Javor očekuje težak raspored, a situaciju otežava neplanirano mali broj bodova.

Takmičimo se na dva koloseka, u prvenstvu i Kupu. Sledi serija teških mečeva, u gostima Jagodini, potom u Ivanjicu stiže Partizan. Ozbiljno ćemo se spremiti, moramo da iskoristimo pauzu, situaciju otežavaju kadrovski problemi, ali se nadam da će nam se bolesni i povređeni brzo priključiti”, istakao je Janjić, a preneo "Sportski žurnal".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu