Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.10.2011.

23:30

RP: "Zvezda neće da potone"

Radnički iz Kragujevca golom Živadinović u sudijskoj nadoknadi osvojio je bod u meču sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Trener "crveno-belih" Robert Prosinečki svestan je da njegov tim ima problem u prekidima, jer tada prima golove.

"Očigledno je da imamo problem. To što smo izgubili dva boda nije toliko uznemirujuće, jer je prvenstvo dugo i biće prilika da se greške isprave", rekao je Prosinečki.

"Problem je što smo primili gol u 93. minutu, jer je pad koncentracije na kraju utakmice, pa još kad imaš prednost od 1:0, nedopustiv. Takođe, jasno je da nas muči realizacija, jer neke ekipe postižu golove i iz polušansi, a mi ne koristimo ni izgledne prilike. Ali neću dozvoliti da Zvezda potone. Dešava se i većim ekipama da ne iskoriste šanse i da prime gol kao mi od Radničkog, ali iskoristićemo predstojeću pauzu da ispravimo uočene greške."

Nekoliko pogrešnih poteza u poslednjem minut utakmice napravilo je pola tima Crvene zvezde.

"Napravili smo tri kiksa do gola, možda i četiri. Ni Adi ni Kaluđerović nisu ispucali loptu kad je trebalo, a onda je došlo do kornera, prilikom kojeg smo napravili nedopustivu grešku, da ne čuvamo protivničkog igrača u našem petercu. Čovek je bio sasvim sam, a mislim da je i Bajković mogao da interveniše. Ovakve stvari nam se više ne smeju ponavljati", smatra Prosinečki

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu