Nova vest
Fudbal

Petak, 22.04.2011.

21:18

Primera: Real ponovo na Mestalji

Real Madrid je u sredu pobedio Barselonu u finalu Kupa Kralja, na istom stadionu u prvom meču 33. kola španske Primere Madriđani gostuju Valensiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ove sezone Valensija beleži odlične rezultate, ali je u senci Barse i Reala, Valenisja je čak više bodova osvojila na gostovanjima nego na Mestalji.

Barselona u drugom meču u subotu dočekuje Osasunu i sve sem pobede Barselone bilo iznenađenje. Katalonci su u jesenjem delu sezone slavili sa 3:0.

Bilbao dočekuje Real Sosijedad, Baskijci su peti sa osam bodova manje od Viljareala i mesta koje vodi u kvalifiakcije za Ligu šampiona.

Miroslav Đukić na klupi Herkulesa dočekuje Deportivo i pobeda je neophodna timu koji se pre svega sa Malagom, Osasunom i Saragosom bori za opstanak u Primeri.

Ekipa sa Balearskim ostrva dočekuje Hetafe, oba tim se nalaze u sredini tabele, Majorka za razliku od pošle sezone na 8 od 16 utakmica nije slavila na svom stadionu. Dva tima koja se bore za opstanak sastaće se u Santaderu gde Rasing dočekuje Malagu.

Dva tima koja se bore za mesto koje vodi u Ligu Evrope Atletiko i Sevilja, na svojim stadionima dočekuju Levante odnosno Viljareal.

U poslednjoj utakmici 33. kola u derbiju začelja Saragosa u ponedeljak 25. aprila dočekuje Almeriju.

33. kolo Primere, subota:
Valensija – Real Madrid (18h)
Barselona – Osasuna (20h)
Atletik Bilbao – Real Sosijedad (22h)
nedelja:
Herkules – Deportivo (17h)
Malorka – Hetafe
Rasing Santander – Malaga
Sportinh Hihon – Espanjol
Atletiko Madrid – Levante
(19h)
Sevilja – Viljareal (21h)
ponedeljak:
Real Saragosa – Almerija (21h)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu