Nova vest
Fudbal

Petak, 10.12.2010.

10:10

B92: Trka Zvezde i Atletika za Tora

Za Rafaela Fereira Francisko Tora, bore se Crvena zvezda i madridski Atletiko, saznaje B92. Zainteresovan još jedan Atletiko, iz Paranaensea.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Ponuda "crveno-belih" iz Beograda i dalje je vrlo aktuelna za ovog igrača, koji se nalazio i na širem spisku selekcije Brazila u dva navrata.

Uz dobru ponudu Crvene zvezde, veliku ulogu ima i Dejan Rambo Petković koji je i dalje mala prednost u korist beogradskog kluba, jer je dobro poznato kakav status u Brazilu i Flamengu ima popularni "Rambo".

Doskorašnji fudbaler Flamenga obavio je nedavno u Brazilu razgovor sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem.

Naravno, ne treba zaboraviti ni poziv madridskog Atletika. Klub koji je osvojio Ligu Evrope, ima uvek dovoljno novca da angažuje pravo pojačanje iz Južne Amerike, iako su prethodnih godina imali mnogo više pogodaka sa Argentincima, Urugvajcima i Kolumbijcima.

Toro je bio najbolji "kradljivac lopti“ u brazilskom šampionatu u 2009, kad se Flamengo okitio titulom. Ove godine vodio je dugotrajne pregovore sa čelnicima kluba iz Rio de Žaneira i odlučio da ode, i to bez obeštećenja, što je još jedna olakšavajuća okolnost za Crvenu zvezdu.

Brazilski mediji već nekoliko dana prenose i da je Atletiko Paranaense zainteresovan za "Oluju", ali je za sada ostalo na tome da je brazilski ligaš zainteresovan za njegove usluge.

Ostaje da se vidi u narednim danima, da li će pobediti "diplomatska umešnost" i ugled Ramba Petkovića u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu