Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.10.2010.

23:55

Povrede muče selektora Velsa

Vršilac dužnosti selektora Velsa Brajan Flin ima velikih problema sa sastavom tima pred predstojeće kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo 2012.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Flin za mečeve sa Bugarskom i Švajcarskom ne može da računa na defanzivca Denija Gabidona, koji se nedavno penzionisao iz nacionalnog tima, povređenog Krega Belamija i Roberta Ernšoa. Gabidon se našao među 24 kandidata, ali je fudbaler Vest Hema u ponedeljak saopštio da se povlači iz reprezentacije Velsa.

Kapiten Belami još uvek ima problema sa kolenom i zbog toga neće igrati za reprezentaciju Velsa, i ako se tokom vikenda vratio u tim Kardif sitija. Ernšo, koji nastupa za Notingem forest, ne igra zbog povrede butnog mišića.

Selektor Flin je zbog toga bio prinuđen da u nacionalni tim pozove mladog fudbalera Sautemptona Rajana Dobla, kome će to biti debi u selekciji Velsa,al ii defanzivca Stouka Denija Kolinsa koji za reprezentaciju nije igrao od avgusta 2007.

Reprezentacija Velsa je u G grupi poražena na startu kvalifikacija od Crne Gore, a sada, 8. oktogra, u Kardifu, igra protiv Bugarske, a potom četiri dana kasnije, gostuje Švajcarskoj u Bazelu.

Poraz od Crne Gore doneo je i promenu na čelu reprezentacije - selektor Džon Tošak je smenjen, a ekipu je, kao privremeno rešenje, preuzeo selektor mlade reprezentacije Velsa Brajan Flin.

Reprezentacija Velsa:
Golmani: Džonatan Bond (Votford), David Kornel (Svonsi), Vejn Henesi (Vulverhempton), Boaz Mihil (VBA)
Odbrana: Deni Kolins (Stouk), Džejms Kolins (Aston Vila), Nileal Irdli (Blekpul), Kris Ganter (Notingem Forest), Kristijan Ribeiro (Bristol siti), Sam Rikets (Bolton), Ešli Vilijams (Svonsi)
Sredina: Džo Alen (Svonsi), Garet Bejl (Totenhem), David Edvards (Vulverhempton), Endi King (Lester), Džo Ledli (Seltik), Brajan Stok (Donkaster), David Von (Blekpul).
Napad: Sajmon Čurč (Reding), Rajan Dobl (Sautempton), Čed Evans (Šefild), Stiv Morison (Milvol), Hal Robson-Kanu (Reding).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu