Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.09.2010.

21:16

Srbija - Slovenija (20.30h)

Reprezentacija Srbije dočekuje Sloveniju u utorak od 20.30 na stadionu Crvene zvezde u kvalifikacijama za EP 2012. u Ukrajini u Poljskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srbija je u petak u prvom meču kvalifikacija u grupi C lako savladala Farska Ostrva u gostima sa 3:0, dok je Slovenija izgubila na svom terenu od Severne Irske minimalnim rezultatom.

Srbija i Slovenija do sada su se sastajele tri puta i svaki put igrale nerešeno. Na EP 2000. u Holandiji bilo je 3:3, a u kvalifikacijama za SP 2002. oba duela su završena sa 1:1.

Ovo će biti jubilarni 50. meč Srbije kao samostalne zemlje. Reprezentativci Srbije očekuju težak meč, a kapiten Stanković očekuje veliku podršku sa tribina.

Selektor Slovenije Matjaž Kek i kapiten Robert Koren istakli su da je Srbija favorit, ali da njhov tim ima obavezu da dobro odigra u Beogradu i iskupi se pred svojim navijačima zbog poraza na startu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu