Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.08.2010.

23:57

LŠ: Partizan čeka rivala

Jedini preostali predstavnik Srbiju u fudbalskim evrokupovima, saznaće u petak rivala u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Žreb će biti obavljen od 12 časova u švajcarskom Nionu.

Za razliku od prethodna dva kola, Partizan nije među povlašćenim timovima pa će mu protivnik biti ekipa iz grupe nosilaca. Srpski šampion bi mogao u četvrtoj rundi da se sastane sa belgijskim Anderlehtom, izraelskim Hapoelom, danskim Kopenhagenom, švajcarskim Bazelom ili češkom Spartom.

„Nemam neku posebnu želju, Bazel, Kopenhagen ili neko treći. Sve su to po snazi slične ekipe, nekog srednjeg ranga, protiv kojih možemo da igramo i da imamo realnu šansu za plasman u Ligu šampiona. Ali, nije poenta samo ući u elitu. Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević.

Kapiten Partizana Mladen Krstajić takođe nije želeo da licitira imenima potencijalnih rivala.

"Svako ima svoj kvalitet, moramo svakoga da respektujemo. Moramo da budemo još koncentrisaniji, još agresivniji sa mnogo više discipline. Sve moramo podići na još viši nivo“, izjavio je Krstajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu