Nova vest
Fudbal

Petak, 07.05.2010.

12:10

Vlasnici Sitija: "Manćini ostaje"

Roberto Manćini ostaje menadžer Mančester Sitija, i to će biti još mnogo godina, izjavio je predsednik “građana” Khaldun Al Mubarak.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Nade navijača Sitija da će završiti na 4.mestu koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona, raspršio je Totenhem pobedom od 1:0, a mnogi su očekivali da će nestrpljivi i prebogati vlasnici Sitija uručiti otkaz italijanskom treneru:

Roberto će za nas odraditi veliki posao u godinama koje dolaze. Već u ovoj je obavio dobar posao preuzimajući klub u toku sezone. Vlasnik kluba Šeik Mansur oduševljen je načinom na koji je gospodin Manćini organizovao ekipu” izjavio je za klupski sajt Al Mubarak.

Očekuje se da će vlasnici Mančester Sitija ponovo potrošiti na desetine miliona funti u narednom prelaznom roku, kako bi još više pojačali tim za narednu sezonu. U opticaju su kao i pred prošli prelazni rok najveća imena evropskog i svetskog fudbala...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu