Nova vest
Fudbal

Subota, 17.04.2010.

23:14

Dostanić: "Nismo iskoristili šanse"

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić žali što njegov tim nije iskorisio šanse protiv Borca (0:0), ali ne zamera ništa svojim izabranicima.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„Bilo je evidentno da smo slabije ušli u meč sa Borcem. Malo smo se istrošili posle utakmice sa OFK Beogradom, osetio se umor i na fizičkom i na psihičkom planu. Igrali smo angažovanije u drugom delu, ali ipak nismo uspeli da iskoristimo prilike koje smo stvarali. Momcima ne mogu ništa da zamerim, jer su se maksimalno trudili. Idemo dalje, ima još da se igra“.

Štoper Zvezde Slavoljub Đorđević kaže da je najvažnije da su ’crveno-beli’ i dalje prvi na tabeli.

„Bila je ovo prava prvenstvena utakmica. Znali smo da je ovo tradicionalno neugodno gostovanje, a nažalost to se pokazalo i sada. Bili smo i malo umorni od polufinala Kupa i ušli smo malo slabije u meč. To je protivniku odgovaralo. Ali, dobro, nismo izgubili, prvi smo i dalje i to je najbitnije“, izjavio je Đorđević za zvanični klupski veb-sajt.

Đorđević je uveren da će prvenstvo biti neizvesno do kraja.

„Ovo prvenstvo je veoma zanimljivo i neizvesno. Svako svakoga može da pobedi. Naš večiti rival je kiksnuo protiv Jagodine, mi sad u Čačku... Na nama je da forsiramo našu igru, da guramo i da verujemo u sebe“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu