Nova vest
Fudbal

Subota, 20.02.2010.

21:42

Brkić: 'Pripreme teške ali uspešne'

Fudbaleri Vojvodine završili su tronedeljne pripreme u Turskoj, a golman ‘lala’ Željko Brkić zadovoljan je odrađenim poslom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Teško nam je palo da ostanemo sedam dana duže. Međutim, kada se sve sabere, mnogo je bolje što smo produžili boravak i redovno trenirali u odličnim uslovima, nego da smo se vratili na zaleđene i snegom prekrivene terene. U tom slučaju i mi bismo bili u „minusu“, kao i temperatura, istakao je Brkić za ‘Novosti’.

Novosađani su u turskom letovalištu zabeležili dve pobede i četiri remija.

“Ako je po pripremama suditi, ja sam optimista pred nastavak prvenstva. Bez obzira na to što su prijateljske i takmičarske utakmice dva potpuno različita „sporta“. Ipak, onim što smo uradili, kako smo trenirali i igrali, možemo da budemo veoma zadovoljni”, kaže Brkić.

Brkić se sa Kesićem smenjivao na golu Voše, a posle napornih priprema očekuje dobre igre u nastavku sezone.

“Poneli smo najveći teret, bilo je naporno, ali, kažem, uradili smo mnogo toga dobrog da uđemo u pravi formu sa startom prvenstva. Jedva čekam da sve krene, da vidimo šta, kako i koliko možemo”.

Brkić je istakao i zimska pojačanja koja su se odično uklopila u ekipu.

“Novajlije nisu imale poteškoća po tom pitanju jer se zna da su sve to dobri fudbaleri. Kada je o mladim igračima reč, ni njima nije bio problem da uhvate ritam, jer su stalno bili uz prvi tim”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu