Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.11.2009.

10:23

Baraž:Urugvaj na korak od Mundijala

Reprezentacije Urugvaja pobedila Kostariku kao gost 1:0 i stigla na korak od Mundijala u Južnoj Africi.Revanš za 3 dana u Montevideu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalska reprezentacija Urugvaja načinila je prvi korak ka plasmanu na šampionat sveta u Južnoj Africi, posto je u prvoj utakmici baraža u San Hoseu savladala Kostariku rezultatom 1:0 (1:0).

Prelomni trenutak, vidjen je još sredinom prvog poluvremena kada je nakon kornera kapiten gostujuće selekcije Diego Lugano dobro odigrao glavom,ipak njegov prvi udarac defanzivci Kostarike su “očistili” sa gol crte, ali je odbitak došao ponovo do Lugana koji je iz drugog pokušaja pogodio mrežu Kostarike, i tako najverovatnije doneo Mundijal svojoj zemlji.

Domaći fudbaleri su od 8.minuta drugog poluvremena igrali sa igračem manje, pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Rendal Azofeifa, ali su drugih 45 minuta oidgrali nešto hrabrije, ne i dovoljno za jedan gol koji bi im malo popravio šanse za revanš meč koji se igrau sredu u Montevideu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu