Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.09.2009.

15:18

Stevanović: "Idemo na pobedu"

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je da veruje da njegov tim može da pobedi Tuluz na startu Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Crno-beli" dočekuju u četvrtak (21h, TVB92) francuskog prvoligaša na početku grupne faze najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. "Verujem u svoje igrače i ovih prethodnih nekoliko dana pokušavao da sam da na njih prenesem tu veru, da oni veruju u sebe koliko ja verujem u njih. Imamo talenat, ali vreme je da ga iznesemo na teren, a ne da ga čuvamo u svlačionici", rekao je Stevanović.

On je izjavio da duel sa Tuluzom dolazi u nezgodnom trenutku po ekipu posle promene trenera i nekoliko loših rezultata misleći, pre svega, na nedeljni remi sa Čučaričkim u Jelen Superligi Srbije.

"Svi pominju Žinjaka kao glavnu opasnost, ali neprofesionalno je od mene da ne kažem da nam opasnost preti i od Sisoka, Didoa, Bratena... Bilo bi neozbiljno pretiti timu iz francuske lige, ali takođe i neodgovorno prema našim navijačima reći da ćemo se predati i da nemamo šanse", rekao je trener šampiona Srbije.

Stevanović je potvrdio da će Moreira biti spreman za meč sa Tuluz, da već nekoliko dana trenira sa ekipom i da se oporavio od povrede zbog koje je propustio tri prvenstvena meča i revanš sa Žilinom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Adem Ljajić neće biti na terenu zbog žutih katona koje je dobio u meču protiv slovačkog tima.

Najiskusniji u Partizanu Mladen Krstajić ponovio je da smatra da je Tulz favorit, ali da to nikako ne znači da će se "crno-beli" predati.

"Iskusniji su, igraju jaču ligu i normalno je da imaju takvu ulogu, hteli mi to da priznamo ili ne. Da me ne razumete pogrešno, moja ekipa ima kvalitet da pobedi Tuluz i mi na to idemo u četvrtak", rekao je Krstajić.

Utakmica Partizan – Tuluz igra se u četvrtak od 21 čas uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu