Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.04.2009.

23:07

Lane uz Mesija i Kaku

Renomirani engleski fudbalski mesečnik sastavio je spisak od 25 igrača koji bi mogli da obeleže predstojeće Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Među 25 igrača nalazi se i jedan Srbin Milan Jovanović Lane, napadač belgijskog Standarda koji bi mogao da bude i jedan od interesantnijih fudbalera u letnjem prelaznom roku, pišu "Večernje novosti".

Neočekivano, Britanci su uvrstili samo jednog svog reprezentativca Tia Volkota (Arsenal), dvojicu Brazilaca Kaku (Milan) i Ernaneša (Sao Paulo) i isto toliko Argentinaca, Leonela Mesija (Barselona) i Havijera Maskerana (Liverpul).

U elitnom društvu našli su se i David Vilja (Španija), Bruno Alveš (Portugal), Patrik Helmes (Nemačka), Klas Jan Huntelar (Holandija), Frank Riberi (Francuska), Sejdu Keita (Mali), Džon Obi Mikel (Nigerija), Pavel Pogrebnjak (Rusija) i Rikardo Montolivo (Italija).

Sjajne partije u belgijskom šampionatu, ali i u srpskom nacionalnom timu, očigledno nisu prošle nezapažene na Ostrvu, pa ne čudi što se za Jovanovića interesuje i Everton koji je spreman Standardu da isplati traženo obeštećenje od desetak miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu