Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2008.

12:56

Real: Krasić može samo na pozajmicu

Čelnici Reala iz Madrida najavili su da bi sprskog reprezentativca Miloša Krasića u tim doveli samo na pozajmicu, ukoliko mu CSKA ne spusti cenu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sportski direktor Reala Peđa Mijatović bio je veoma zainteresovan za dovođenje ofanzivnog veznog igrača, ali je moskovski tim najavio da ga neće pustiti za manje od 20 miliona evra. Pošto je Real već potrošio 40 miliona evra na pojačanja u zimskom prelaznom roku, Mijatović je rekao da je spreman samo da plati milion i po evra i Krasića dovede na pozajmicu.

U tim Reala već su stigli Huntelar i Lasana Dijara, i uprava je najavila da će se potruditi još samo da dovede ofanzivnog igrača koji igra po desnoj strani, ali ne žele da plate sumu koju CSKA zahteva za njega. Španski klub je Rusima ponudio 12 miliona evra, ali sada više ne žele da se troše, tako da su lokalni mediji preneli da je pozajmica jedina opcija.

Krasićev menadžer Dejan Joksimović u izjavi za AS potvrdio je da se situacija oko transfera dodatno zakomplikovala.

"Ostvareni su kontakti između uprave Reala i CSKA, i Krasić želi da ode u Španiju, ali za sada nije napravljen nikakav pomak u pregovorima", rekao je Joksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu