Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2008.

14:18

Bajern pušta Podolskog

Reprezentativac Nemačke Lukas Podolski, koji je u poslednje vreme više puta ponovio da je nezadovoljan statusom u Bajernu, moći će da napusti klub.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Predsednik šampiona Nemačke Karl Hajnc Rumenige izjavio je da će Podolski biti pušten ukoliko klub dobije odgovarajuću ponudu. Podolski je rekao da bi najviše vole da se vrati u Keln, ali je Verder saopštio da je zaiteresovan za njega, ukoliko Bajern želi da ga proda. Iako to zvanično nije saopšteno, nemačka štampa piše da je cena Podolskog 15 miliona evra.

"Agent Podolskog preneo nam je njegovu želju da napusti klub. Znamo da bi on hteo da se vrati u Keln, ali to će zavisiti od ponuda", rekao je Rumenige i dodao da zbog toga želi da u Bajern dovede napadača Štutgarta Marija Gomesa.

Podolski je karijeru počeo 1995. godine u juniorskoj ekipi Kelna, a za taj klub je igrao čak i kada je ispao u drugu ligu. U Bajern je prešao pre dve godine za 11 miliona evra, ali je veći deo prethodne sezone presedeo na klupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu