Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2008.

16:39

Benites troši 50 miliona funti

Izvor: Aleksandar Kovačević

Autor:Aleksandar Kovačević

Default images

Rafa Benites, trener Liverpula, želi da potroši 50 miliona funti na tri velika pojačanja. Benites planira da dovede španske zvezde Davida Vilju i Davida Silvu za oko 35 miliona funti i tako ih spoji u napadu sa njihovim zemljakom Fernandom Toresom. Pored Španaca, Benites je vrlo blizu dogovora sa Aston Vilom oko prelaska Gareta Berija za 15 miliona funti.

Ovi zahtevi španskog trenera mogli bi da poremete mir u klubu koji je nastupio nakon pomirenja suvlasnika Liverpula, Amerikanaca Džordža Džileta i Toma Hiksa. Benites će pokušati da odobrovolji Amerikance prodajom Čavija Alonsa Juventusu za 15 miliona funti, uz već prodatog Juna Arnea Risea Romi za 4 miliona funti. U klubu je još nekoliko igrača na koje menadžer ne računa, kao što je Piter Krauč, za kojeg je zainteresovan Mančester Siti.

Benites je već doveo dva pojačanja, švajcarskog beka Filipa Degena (slobodan transfer) i italijanskog odbrambenog igrača Andreu Dosenu koji je za 7 miliona funti prešao iz Udinezea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu