Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2007.

23:05

Petković ili Vermezović u Humskoj

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ime novog trenera Partizana biće poznato najkasnije do utorka, a krug kandidata za klupu lidera MSL spao je na dva imena: Vladimira Vermezovića i Iliju Petkovića.

Kako nezvanično saznajemo, Petković je kandidat "starije garde" u vrhu kluba, dok su mladji operativci za nekadašnjeg trenera Partizana, koji se pe dva dana vratio neobavljenog posla iz Rusije gde je pregovarao sa Luč Energijom iz Vladivostoka.

Pored Ilije Petkovića na klupu crno-belih seo bi i Goran Stevanović nekadašnji igrač i kapiten Partizana kohji mu je bio pomoćnik i tokom kvalifikacija i Mundijala u Nemačkoj.

Prema rečima Ivana Tomića, od imena sa kojima je beogradska štampa liciriala prethodnih dana, iz konkurencije je ispao Dragoslav Stepanović, dok Krčmarević i posebno Mateus nisu ni bili u ozbiljnijoj kombinaciji.

Sastanak čelnika kluba (Karadžić, Tomić,Petrić, Jokanović) održaće se u petak u Humskoj i tada će biti jasnije ko će na klupu Partizana: Petković ili Vermezović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu