Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2007.

10:38

Jovšić: Zašto nisam dobio šansu?

Izvor: VI

Autor: VI

Default images

Golman Partizana Nemanja Jovšić izjavio je da nije napravio "slučaj" odbijanjem da sedi na klupi u prvenstvenom meču crno-belih protiv Bežanije, kao i da nesporazum sa trenerom Djukićem nije " od juče":

"Zamolio sam Đukića da mi objasni zašto opet ne dobijam šansu i ne branim. Zašto me je posle utakmice protiv Smedereva (2:1) izostavio za meč protiv Zemuna? Da li me možda krivi za evro-gol Mudrinića?

Prve reči Đukića su bile:

- Na tebe ne računam, a od kluba sam tražio da mi dovedu dva iskusna golmana.

"Pošto sam dobio takav odgovor, pitao sam trenera, ako već ne računa uopšte na mene, zašto fizički da sedim na klupi, a "glavom" da tražim drugi klub. Usledila su objašnjenja kako se odlučio da gol brani Asprogenis. Stidljivo je procedio da je možda i pogrešio, ali on odlučuje.Tako se privremeno završio naš razgovor. Posle desetak minuta, Đukić me je pozvao u svoju svlačionicu i pitao da li sam na klupi ili nisam. Rekao sam:

"Nisam".

Odmahnuo je rukom i naredio:

- Više ne možeš da treniraš sa ekipom.

"Zabranio mi je. Mirno sam prihvatio odluku i izašao. Sad govori neistinu kako me uputio direktoru, pa predsedniku, pa nekom sekretaru. Nije tačno. Nije pošten!

Sad pitam i Partizan i Đukića:

" Zašto ne dobijam šansu? Jer zato što sam 15 godina veran crno-belima, jer zato što sam dete kluba, jer zato što sam iz Beograda, a već preko 20 godina nijedan golman ponikao u Partizanu nije mogao da se domogne mesta prvog čuvara gola u timu. Na kraju, pitam Vas i zašto ste po svaku cenu želeli da baš ja sedim na klupi? Jer Vas to savest pekla, ili ima nešto drugo? Mislim da je pre ovo drugo" rekao je Jovšić za "Sport"..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu