Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2006.

19:29

Petorica za mesto predsednika Reala

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Biznismen Huan Palasios potvrdio je kandidaturu za mesto predsednika Real Madrida i dodao da ga u toj nameri podržavaju brojni bivši igrači i treneri medju kojima su i Hoze Antonio Kamačo i Visente del Boske.

Palasios je kazao da će, u slučaju njegove pobede na klupskim izborima 2. jula, upravo del Boske postati novi trener Reala dok će trener omladinaca biti Mariano Garsija Remon. Trener rezervnog tima Reala, u slučaju pobede Palasiosa, postao bi trenutni trener prvoligaša Rajo Valjekana.

"Kao kandidat sam okupio iskusan tim stručnjaka koji je u stanju da prenese navijački duh na igrače u svlačionici", kazao je Palasios na konferenciji za novinare.

On je ocenio da će ljudi koje je okupio biti sposobni da ujedine navijače i igrače kako bi igrači ponovo bili spremni da daju sve od sebe za grb koji nose na dresu. Palasios je peti kandidat za mesto predsednika Real Madrida.

Pre njega kandidature su podneli Ramon Kalderon, Lorenco Sans, Arturo Baldasano dok su zajedničku kandidaturu podneli bivši direktor Reala Viljar Mir i Karlos Sains.

Kraljevski klub iz Madrida završio je treću uzastopnu sezonu bez osvojenog trojefa, što je najgori rezultat koji je taj klub postigao u poslednje 52 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu