Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.04.2006.

21:31

Bjeković: "Delibašić pre Žigića"

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Direktor Partizana Nenad Bjeković priznao da su pre četiri godine crno-belima nudili visokog golgetera. Nikola je tada bio u vojsci, a mi smo u špicu imali Andriju. Ne mislim da je to važno, na kraju, naš Radonjić je ove sezone dao mnogo više golova od Žigića, poručuje Bjeković:

Tačno je, bilo je to pre četiri godine, kada je Žigić bio u vojsci u Baru, a mi smo u špicu tada imali Delibašića. Nije se to desilo u ovom prelaznom roku, pa da je Reber zbog toga nezadovoljan. Ne mislim da je to važno, pa i Dragan Džajić je bio nuđen Partizanu, pa je otišao u Zvezdu. Na kraju, naš Srđan Radonjić je dao mnogo više golova od Žigića ove sezone".

Neuspeh u derbiju je ujedno kraj i krah Partizana na poslednjem takmičarskom frontu.

"Ne bih da zvuči kao da tražim opravdanje, ali imali smo tokom sezone toliko malera, toliko nesreće, da se tako nešto ne pamti. Nismo mogli da pretpostavimo da će trojica-četvorica reprezentativaca zbog teških povreda da propuste veliki deo sezone, da će se noge lomiti... Ali, o svemu tome ćemo pričati kada se sezona zvanično završi".

Jirgen Reber najavio je veliko spremanje za sledeću sezonu..

Najpre ćemo da pokušamo da zadržimo Lazovića. Pričali smo sa ljudima iz Fejenorda, postoji opcija da i sledeće sezone Danko bude kod nas. Opet, veliko je interesovanje za Srđana Radonjića, što znači da ćemo svakako morati da tražimo nove napadače. Naravno, sve ćemo raditi u dogovoru sa Reberom” najavljuje Bjeković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu