Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2006.

22:39

Anri: "Odluka o budućnosti do leta"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Kapiten londonskog Arsenala Tjeri Anri izjavio je da će o svojoj budućnosti u tom klubu odlučiti pre Svetkog prvenstva u Nemačkoj, koje počinje 9. juna.

Anri, koji ima ugovor sa Arsenalom do kraja naredne sezone, već mesecima se pominje kao letnje pojačanje velikih španskih klubova madridskog Reala ili Barselone.

"Na kraju ove sezone moraćemo da donesemo odluku. To će biti učinjeno pre SP, sigurno", rekao je 28-godišnji francuski reprezentativac.

"Moja glavna briga je da završimo ovu sezonu među prve četri ekipe u Premijer ligi, jer je to izuzetno važno za klub i za sve što će se u njemu dešavati. Takođe, treba da se koncentrišemo na osvajanje Lige šampiona", izjavio je Anri.

Arsenal je na dobrom putu da se plasira u polufinale Lige šampiona, pošto je prvi duel sa Juventusom dobio rezultatom 2:0.

Tjeri Anri je istakao da pri odluci o njegovom odlasku ili ostanku u Arsenalu presudnu ulogu neće igrati finasijska ponuda.

"Ljudi pričaju o novcu, ali ja mislim da bi svi do sada već trebalo da znaju da ja nisam neko ko prvo misli o novcu a potom o fudbalu", dodao je.

Anri je došao u Arsenal iz Juventusa 1999. godine i postao najbolji strelac u istoriji kluba, a ponuđen mu je novi petogodišnji ugovor. Navijači londonskog kluba ga obožavaju, a Francuz tvrdi da je veoma srećan u klubu.

U januaru je izjavio da želi da ostane, ali da će odluka zavisiti od toga koliko će ambiciozan biti klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu