Nova vest
Fudbal

Subota, 25.06.2005.

22:27

Budućnost remijem do drugog kola

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri podgoričke Budućnosti plasirali su se u drugo kolo Intertoto kupa, pošto su u revanšu, na Stadionu pod Goricom igrali sa malteškom Valetom nerešeno – 2:2.

Podgoričani su poveli već u prvom minutu, a strelac je bio Radislav Sekulić, koji je u prvom meču tri pogodio mrežu Maltežana. U 22. minutu golman domaćih Vujadinović oborio je Agiusa, načinio penal i zaradio crveni karton. Sa bele tačke precizan je bio Grima, pa je na poluvremenu rezultat bio 1:1.

Drugi pogodak na meču i peti u ovogodišnjem Intertoto kupu Sekulić je postigao posle osamnaest minuta igre u nastavku. Novo izjednačenje ekipi iz malteškog glavnog grada doneo je Agius u 80. minutu.

Podgoričani tako nastavljaju takmičenje u Intertoto kupu ukupnim rezultatom 7:2, a njihov sledeći rival biće španski Deportivo iz La Korunje.

Drugi predstavnik SCG u IT kupu je Smederevo, koje sutra gostuje u Prilepu. Pobeda je prvi meč na obali Dunava dobila rezultatom 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu