Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2020.

14:01

"Ne obraćaj mi se ako ne budeš vredeo 50.000.000 evra"

Strahinja Pavlović, fudbaler Monaka na pozajmici u Partizanu, ispričao je kako je samo jednom saigraču poverio "tajnu" svog transfera među "kneževe".

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport

U razgovoru za RTS, mladi štoper je istakao kako je sve moralo da bude tajno tokom pregovora.

"Trudili smo se da sve bude diskretno. Jedino sam rekao porodici i Lazaru Pavloviću, saigraču sa kojim sve delim. Tačno je da smo sličnog karaktera, on je bio kapiten naše generacije u mlađim kategorijama“, ispričao je Strahinja Pavlović.

Potvrdio je anegdotu da mu je trener u mlađim kategorijama pre nekoliko godina podigao apetite na mnogo viši nivo

"Da, rekao mi je da mi se neće obraćati ako ne budem vredeo 50.000.000 evra. Kazao je 'ili ćeš me slušati i biti fudbaler ili ćeš...' Da ne kažem sad šta, uglavnom, otići na drugu stranu".

Kao prelomne dve utakmice u dosadašnjoj karijeri, izdvojio je "večiti" derbi protiv Crvene zvezde i okršaj protiv Mančester junajteda.

"Utakmica sa Crvenom zvezdom je prelomna u mojoj dosadašnjoj karijeri. Od najznačajnijih još izdvajam finale Kupa Srbije, kada smo pobedili 1:0 i meč protiv Mančester junajteda. Osećaš pozitivnu tremu, a kad izađeš na teren - poštovanje. Ne i strah. Ne ako želiš da pobediš. A ja želim da pobedim svakoga, makar igrao i protiv Mesija“, pobednički karakter pokazuje budući nosilac odbrane reprezentacije Srbije.

"Priznajem da razmišljam i o seniorskoj reprezentaciji. To mi je želja. Mislim da ćemo savladati i Norvešku i narednog protivnika, plasirati se na Evropsko prvenstvo. Nadam se pozivu", zaključio je Pavlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu