Nova vest
Fudbal

Petak, 19.10.2018.

16:41

Maradona mora da aminuje kako bi Insinje dobio "desetku"

Trener Napolija Karlo Ančeloti otkrio je šta je potrebno da Lorenco Insinje dobije dres sa brojem legendarnog Dijega Armanda Maradone

Izvor: JP

Autor: JP

Maradona mora da aminuje kako bi Insinje dobio
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Karlo Ančeloti je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Udinezeom poručio novinarima da omaleni napadač neće biti u konkurenciji za tim.

"Znate mnogo bolje od mene šta je Maradona uradio za ovaj grad i klub, stoga bi morao i on biti saglasan za to", poručio je Ančeloti.

Italijanski stručnjak neće povesti Insinjea na gostovanje Udinezeu (subota, 20:30) zbog lakše povrede. Čuva ga za duel sa PŽS u Ligi šampiona.

"Insinje nema veliki problem ali neće biti spreman za put u Udine, narednih dana će raditi na tome da se oporavi i bude spreman za meč protiv francuskog šampiona", dodao je.

Drugi deo razgovora trener Napolija posvetio je momku o kom se mnogo piše ovih dana, vezisti Kaljarija Nikoli Bareli.

"On je sigurno jači od mladog Ančelotija, on je igrač za neki jak tim, za Napoli, da budem jasan", istakao je trener Napolitanaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu