Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2018.

21:00

Milojević: Zasluženo smo pobedili u Novom Sadu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su njegova ekipa i Vojvodina odigrale dobar meč u Novom Sadu i da su crveno-beli zasluženo slavili.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milojević: Zasluženo smo pobedili u Novom Sadu
StarSport

"Mislim da je ovo danas bila dobra utakmica, iako nije imala takmičarski značaj. Međutim, videli smo da su obe ekipe želele da pobede i mislim da tako i treba da bude", rekao je Milojević za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 2:1, u utakmici 36. kola Super lige Srbije.

"Kontrolisali smo dosta dobrih stvari, ali mislim da je i teško vreme malo sputavalo fudbalere. Rekao sam da ću dati priliku i igračima koji apsolutno zaslužuju da igraju i dobili su priliku... Zadovoljan sam. Mislim da smo zasluženo pobedili. Očekujem znatno jaču Vojvodinu sledeće sezone, a mi idemo da završimo prvenstvo onako kako smo ga i počeli", rekao je Milojević.

Trener Vojvodine Aleksandar Veselinović čestitao je Zvezdi na pobedi i na tituli prvaka države.

"Zvezdi želim svako dobro na predstavljanju Srbije u Evropi... Mislim da je u ovom trenutku sasvim jasno da je Crvena zvezda kvalitetnija ekipa, nemam šta da zamerim svojim momcima", rekao je Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu