Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.03.2018.

22:15

Dva penala za remi u derbiju Atine, PAO slavi sudiju

Fudbaleri Olimpijakosa i Panatinaikosa remizirali su 1:1 u velikom derbiju Atine, pred praznim tribinama Karaiskakisa.

Izvor: AK

Autor: AK

Dva penala za remi u derbiju Atine, PAO slavi sudiju
Foto: Screenshot/YouTube/*BEST*HD*SPORT*

Oba gola postignuta su iz penala, a više zadovoljstva za radost svakako imaju gosti koji su poraz izbegli tri minuta pre kraja, i to sa igračem manje.

Olimpijakos je poveo u 62. minutu kada je Oikonomu oborio Ansarifada i dobio direktan crveni karton, a Kostas Fortunis bio siguran sa 11 metara.

Domaćin je jurio "overu" pobede pa je 12 minuta pre kraja napad osvežio Uroš Đurđević, ali PAO u samom finišu dobija takođe penal.

Engels obara Insuu na liniji kaznenog prostora, a sudija Evangelu pokazuje na belu tačku uprkos velikim protestima domaćina koji su smatrali da je samo slobodan udarac.

Munije nije ispustio ovaj "poklon", pogađa mrežu u 87. minutu za konačnih 1:1. PAO je ovom pobedom verovatno definitivno izbacio gradskog rivala iz borbe za titulu.

Trećeplasirani Olimpijakos ima pet bodova manje od PAOK, a sedam iza lidera gradskog rivala AEK, koji doduše ima meč više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu