Nova vest
Fudbal

Subota, 24.02.2018.

23:55

Inter u krizi, sa Ikardijem se pregovara 'u tišini'

Direktor Intera Pjero Ausilio kaže da se treba fokusirati na dobre strane sezone Intera koji je u velikom padu forme već neko vreme.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Inter u krizi, sa Ikardijem se pregovara 'u tišini'
Getty images

Forma ekipe poklopila se sa nastupima kapitena Maura Ikardija sa kojim se pregovara o produžetku ugovora.

"Analiziramo situaciju i pokušavamo da razumemo gde smo grešili poslednjih meseci. Sve dobre stvari koje smo radili nam pružaju mogućnost da pričamo o mestu u Ligi šampiona, jer smo na bod daleko od četvrtog mesta", kaže direktor Intera za Medijaset.

Neroazuri su pobedili samo jednom u poslednja dva meseca, pa je bilo pitanja i o sudbini Lučana Spaletija na klupi Intera. Međutim, verovatno još veći znak pitanja je nad sudbinom Maura Ikardija jer je supruga i agent napadača Intera Vanda Nara rekla da su zainteresovana dva velika kluba za njega.

"U stalnom smo kontaktu sa njegovom zastupnicom, težimo zajedničkom rešenju i gledamo da li ćemo biti zajedno i u budućnosti i sve to radimo 'u tišini'. Što više priče, to više prepreka na putu. Hoćemo da radimo, a ne da pričamo i da omogućimo svima da pruže maksimum na terenu. Ako navedete sastav igrača, videćete da nismo loši. Mnogo je tu velikih imena, uključujući i neke koji sede na klupi jer je tim pravljen sa logikom da se cilja mesto u Ligi šampiona", rekao je Ausilio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu