Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.02.2018.

09:00

Zvezda u LE: Hiljadu navijača, tri protivnika – oproštaj ili novi podvig?

Crvena zvezda za nešto manje od 9 sati igra protiv moskovskog CSKA u revanšu 1/16 finala Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda u LE: Hiljadu navijača, tri protivnika – oproštaj ili novi podvig?
Starsportphoto

Igrači i stručni štab crveno-belih su više puta ove sezone zaslužili čestitke, ali se sada nalaze pred ubedljivo najvećim izazovom dugo godina unazad.

Zvezda će, prema informacijama koje smo mogli da dobijemo u Moskvi, imati podršku najmanje hiljadu svojih navijača i navijača Spartaka, pa će se snage od 20 časova po lokalnom vremenu (18 po srpskom) odmeravati i na terenu, ali i glasovno na tribinama.

Važnije će svakako biti šta se dešava u borbi 11 na 11. I jedna i druga postava u meč ulaze oslabljene. Srpski vicešampion neigranjem Ričmonda Boaćija, Moskovljani izostankom Aleksandra Golovina koji im je na sredini jedna od glavnih uzdanica.

Pre tri nedelje je u Antaliji tokom priprema bilo naznaka da će se Boaći oporaviti i biti spreman još za prvi meč igran 13. februara (0:0). To se nije desilo ni sada pa će u špicu napada još jednom morati da ga odmeni Aleksandar Pešić, koji je to dosta dobro radio tokom sezone.

Nemanji Radonjiću je mesto po levoj strani gotovo zagarantovano, suprotno bi mogao da se nađe Ben ili Srnić, a u sredini Donald i Jovičić sa Krstičićem ispred sebe. Zadnja linija sa Savićem, Le Talekom, Stojkovićem i Rodićem je do sada bila jedna od najtvrđih odbrana, nema razloga da tako ne budie i večeras.

Kompletnu temu našeg Miloša Ljubisavljevića koji se nalazi u Moskvi pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu